Compatibele versies
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Basmati-Reis
- 2 EL schwarzer Sesam
- 400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 30 g Erdnussöl
- 2 geh. TL brauner Zucker
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 30 g Sojasauce
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 20 g Ketjap Manis
- 10 g Speisestärke
- 600 g Pak Choi, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1088 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1u.
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1u.
Koreanische Ramen mit Tofu
1u.
Napa Kimchi
15h
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20min
Udon-Nudeln mit Curry-Gemüse
50 Min
Miso-Udon-Suppe
8u. 30min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 Min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35min