Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Zwieback, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt
- 2 Zweige Thymian
- 300 g Salsiccia, in Scheiben (1 cm)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 20 g Crema di Balsamico
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2775 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 min
Ayurvedische Tomatensuppe
30min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Orientalische Linsensuppe
30min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1 Std. 25 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Graupensuppe mit Bündnerfleisch
1 Std. 15 Min
Dreierlei Linsensüppchen
50min