Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 684 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 Min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 Min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Veganer Bohnen-Eintopf
13u. 30min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 Min
Kartoffel-Curry
30 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Low Meat Chili
45 Min