Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 684 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Eintopf
40 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Spargel-Korma
45 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 godz. 30 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min