Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 830 g Wasser
- 300 g frische Pilze, in Stücken (2 cm)
- 20 g Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g rote Linsen, getrocknet
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2077 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 268 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10 min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
2 Std. 30 Min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50 min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 min
Curry-Kartoffel-Suppe
35 min