Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porreestange (ca. 200 g), in Ringen (5 mm)
- 30 g Butter, in Stücken
- 550 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 50 g Hirse (Goldhirse)
- 80 g Erbsen, frisch, gepalt (siehe Tipp)
- 400 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- Parmesan, gerieben, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Hackbällchen-Suppe
45min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Ucha - Fischsuppe
50min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Orientalische Linsensuppe
30min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min