Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1166 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Bohneneintopf mit Feta
45 min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Orientalischer Linseneintopf
35 min
Chana Masala
45 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Arabischer Eintopf Koshari
35 min