Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Tomatensaft
- 30 g Tomatenmark
- 250 g Cherry-Tomaten
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 200 g grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Würfeln
- 200 g Wachsbohnen, gelb
- 200 g gelbe Paprika, in Würfeln
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Ratatouille Suppe
30 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Italienischer Gemüseeintopf
40 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min