Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 200 g grüne Bohnen, in Stücken (3 cm)
- 250 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Vegetarischer Eintopf
1 godz.
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 godz.
Gemüsesuppe alla Nonna
50min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Minestrone mit Tortellini
35min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Wirsingsuppe
35min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bohneneintopf mit Feta
45 min