Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Fenchel (1 große Knolle), in Stücken, und etwas Fenchelgrün zum Garnieren, zur Seite gelegt
- 75 g Cheddar-Käse, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Sumach
- 80 g Quinoa, bunt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Rote Bete Tikki
1 godz.
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20 min
Fencheleintopf
35 min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min