Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Pflanzenöl
- 250 g Möhren, in schrägen Stücken (1 cm)
- 1 geh. TL Curry, scharf (z.B. Anapurna von Ingo Holland)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 Stängel Koriander, abgezupft, Stiele mit Küchengarn zusammengebunden
- 750 g Wasser
- 250 g Zucchini, längs geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 250 g Romanesco, in Röschen (2 cm)
- 7 Prisen Salz
- 150 g rote Linsen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 godz.
Linsencurry mit Kürbis
1 godz. 15 min
Dal
1h 50min
Blumenkohl-Curry
30 min