Ingwer-Spinat-Suppe

Ingwer-Spinat-Suppe

3.5 44 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    4
  • Kokosöl
    10 g
  • Kurkuma
    2 TL
  • Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft
    1 Dose
  • Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft
    450 g
  • Wasser
    200 g
  • Kokosmilch (400 g)
    1 Dose
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Erdnüsse, geröstet, ungesalzen zum Toppen
    4 EL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 392 kcal / 1638 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 28 g
Koolhydraten 17 g
Vezels 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...