Ingwer-Spinat-Suppe
TM5 TM6

Ingwer-Spinat-Suppe

3.4 (41 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 2 Knoblauchzehen
  • 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
  • 10 g Kokosöl
  • 2 TL Kurkuma
  • 1 Dose Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft
  • 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
  • 200 g Wasser
  • 1 Dose Kokosmilch (400 g)
  • 20 g Zitronensaft
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 4 EL Erdnüsse, geröstet, ungesalzen, zum Toppen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1638 kJ / 392 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
28 g
Vezels
5.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten