
Apparaten en accessoires
Ingwer-Spinat-Suppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben15 g
-
Knoblauchzehen2
-
Frühlingszwiebeln in Stücken4
-
Kokosöl10 g
-
Kurkuma2 TL
-
Cannellini-Bohnen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft450 g
-
Wasser200 g
-
Kokosmilch (400 g)1 Dose
-
Zitronensaft20 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Erdnüsse, geröstet, ungesalzen zum Toppen4 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
392 kcal /
1638 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Clean Eating
11 recepten
Duitsland
Duitsland