Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 80 g Wildreismischung
- 500 g Blattspinat, grob zerkleinert
- 1 Zwiebel (ca. 50), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 10 g Zitronensaft
- 300 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1004 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignoncremesuppe
20 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Champignoncremesuppe
15min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Kernige Kartoffelsuppe
35min
Zwiebelsuppe
40 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Artischockensuppe (vegan)
1h
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min