
Apparaten en accessoires
Spinatsuppe mit Wildreis
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Wildreismischung80 g
-
Blattspinat grob zerkleinert500 g
-
Zwiebel (ca. 50), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
-
Zitronensaft10 g
-
Crème fraîche300 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
239 kcal /
1004 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb
11 recepten
Duitsland
Duitsland