Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 150 g trockener Weißwein
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Mangoldrisotto
50 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1 Std. 10 Min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 Min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Bärlauch-Risotto
35 Min
Grünkohl-Risotto
40 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min