Indisches Gemüsecurry
TM6 TM5

Indisches Gemüsecurry

4.4 (121 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 1 rote Chilischote, frisch, in Ringen
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 TL Kreuzkümmelsamen
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 30 g Ghee
    of 30 g Öl
  • 2 TL Curry (z.B. Anapurna von Ingo Holland - altes Gewürzamt)
  • 300 g Möhren, dünn, in Scheiben (1 cm)
  • 80 g Cashewkerne, ungeröstet
  • 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
  • 300 g Wasser
  • 9 Prisen Salz
  • 400 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
  • 300 g grüne Bohnen, TK, in Stücken
  • 300 g Feta (aus Schafsmilch)
  • 12 - 15 Stängel Koriander, abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2217 kJ / 529 kcal
Eiwitten
22 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
36 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten