Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein, vegan
- 750 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- ¾ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
- 40 g Pinienkerne
- 400 g Zucchini, in Scheiben (5 mm), siehe Tipp
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g weißes Mandelmus
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Grünkohlrisotto
40 min
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Frühlingsgemüsetramezzini mit Kerbelsauce
50 min
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min
Hafermilchreis mit Mangopüree (vegan)
55 min
Graupenrisotto
50 min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 min