Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 Blätter Basilikum
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1 gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 70 g Tomatenmark
- 70 g Wasser
- 100 g Sojahack, nicht eingeweicht
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 30 g Rotwein
- 1 - 2 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 700 - 750 g Tomaten
- ½ TL Zucker
- 1 TL Majoran
- 1 TL Oregano
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Tomatensauce mit roten Linsen und Rotwein
40min
Soja-Bolognese
40min
Chili sin Carne
25h 20min
Paprikasauce
40min
Gemüsefrikassee mit Duftreis
1 godz.
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Tofu-Bolognese
40min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Chili con Soja
45 min
Vegetarische Lasagne
10 Std.
Vegane Bolognese
50min