Blumenkohl-Erbsen-Curry

Blumenkohl-Erbsen-Curry

4.4 679 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
    1
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Koriander, gemahlen
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kokosmilch
    400 g
  • Wasser
    100 g
  • Blumenkohl in kleinen Röschen
    600 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    200 g
  • Koriander (optioneel) abgezupft
    4 Stängel
  • Zitrone (optioneel) in Spalten oder Scheiben
    1
  • Cashewkerne, geröstet, gesalzen grob gehackt
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1030 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2225 kJ / 532 kcal
Vetten 34 g
Vezels 8.9 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...