Blumenkohl-Erbsen-Curry
TM6 TM5

Blumenkohl-Erbsen-Curry

4.4 (576 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 4 Knoblauchzehen
  • 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
  • 30 g Öl
  • 2 Zwiebeln, halbiert
  • 30 g Tomatenmark
  • 1 ½ TL Koriander, gemahlen
  • 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 1 TL Garam Masala
  • 1 ½ TL Salz
  • 400 g Kokosmilch
  • 100 g Wasser
  • 600 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
  • 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 4 Stängel Koriander, abgezupft (optioneel)
  • 1 Zitrone, in Spalten oder Scheiben (optioneel)
  • 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen, grob gehackt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2225 kJ / 532 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
39 g
Vetten
34 g
Verzadigd vet
17 g
Vezels
8.9 g
Natrium
1030 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten