Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein, trocken, vegan
- 700 g Wasser
- 1 TL Paprika edelsüß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 50 g Pecannüsse, grob gehackt
- 30 g Margarine, vegan
- 2 TL Hefeflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 75 g Babyspinat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Grünes Risotto
35 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Veganes Zitronengras-Süßkartoffel-Curry
45 min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min