Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft etwas mehr zum Garnieren
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 40 g Olivenöl
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose, abgetropft
- 2 Stängel frischer Oregano, Blättchen abgezupft und gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 12.6 g
Alternatieve recepten
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Orientalischer Linseneintopf
35 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h