Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 1 grüne Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 TL Kurkuma
- 1 ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 ½ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kardamom
- 400 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Koriander, gehackt, zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1593 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Blumenkohl-Korma
40min
Gefüllte Auberginen
50min
Kartoffel-Curry
30min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 godz.
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Marokkanische Harira
1 godz.
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min