Orientalischer Linseneintopf

Orientalischer Linseneintopf

4.5 528 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zitronenschale Bio (à 1 x 5 cm), dünn abgeschält
    4 Streifen
  • Wasser
    1300 g
  • Tomaten
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Kreuzkümmelsamen
    1 TL
  • Olivenöl
    40 g
  • Harissa-Paste
    2 TL
  • Tomatenmark
    3 TL
  • rote Linsen, getrocknet
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Feta
    300 g
  • Pfefferminze abgezupft
    3 Stängel
  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 2096 kJ / 500 kcal
Vetten 29 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...