Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 5 cm), dünn abgeschält
- 1300 g Wasser
- 400 g Tomaten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Harissa-Paste
- 3 TL Tomatenmark
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 300 g Feta
- 3 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Spinat-Curry
40min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Kichererbsencurry
45min
Dhal
40min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Chana Masala
45min
Indisches Gemüsecurry
1h
Dal Tadka
30min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min