Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Korianderkörner
- 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 Chilischote, rot, getrocknet, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken (1 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 25 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose stückige Tomaten (425 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 1 Dose Mais (425 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (425 g)
- 1 Fladenbrot
- 250 g Schafskäse
- 2 Limetten, Bio
- 12 Stängel Koriander
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3322 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Soja
45min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Chili sin Carne
1h
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Vegane Bolognese
50min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1h 10min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min
Vegetarische Lasagne
10 Std.
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Tofu-Bolognese
40 min
Gemüse-Korma
50min
Kichererbsencurry
45min