Apparaten en accessoires
Kichererbsencurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten80 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Butter10 g
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Zimt1 Prise
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
brauner Zucker2 TL
-
Curry1 ½ EL
-
Kurkuma½ TL
-
geschälte Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser200 g
-
Kichererbsen (800 g), abgetropft1 Dose
-
Koriander abgezupft12 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1208 kJ /
289 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kichererbsencurry
40min
Chana Masala
45min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25min
Chili sin Carne
25u. 20min
Kokosnuss Dhal
25min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Kidneybohnen-Curry
30min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Linsen-Spinat-Curry
40min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min