Apparaten en accessoires
Kichererbsencurry
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten80 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Butter10 g
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Zimt1 Prise
-
Salz1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
brauner Zucker2 TL
-
Curry1 ½ EL
-
Kurkuma½ TL
-
geschälte Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser200 g
-
Kichererbsen (800 g), abgetropft1 Dose
-
Koriander abgezupft12 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1208 kJ /
289 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kichererbsen-Eintopf
30min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Kichererbsencurry
40min
Kokosnuss Dhal
25min
Dal
1u. 50min
Kidneybohnen-Curry
30min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25min
Chana Masala
45min
Linsen-Kokos-Suppe
30min
Linsen-Spinat-Curry
40min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min