Kichererbsencurry

Kichererbsencurry

4.5 800 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    80 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Butter
    10 g
  • Kreuzkümmelsamen
    1 TL
  • Zimt
    1 Prise
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • brauner Zucker
    2 TL
  • Curry
    1 ½ EL
  • Kurkuma
    ½ TL
  • geschälte Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Wasser
    200 g
  • Kichererbsen (800 g), abgetropft
    1 Dose
  • Koriander abgezupft
    12 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1208 kJ / 289 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...