Kichererbsencurry

Kichererbsencurry

4.4 1.1K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rosine
    40 g
  • Wasser kochend
    50 g
  • gehobelte Mandeln
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    2 EL
  • Curry mittelscharf
    2 TL
  • Gemüsefond
    150 g
  • Kokosmilch
    400 g
  • Möhren in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    ½ TL
  • Brokkoli in Röschen (2 cm), Strunk in Scheiben (5 mm)
    400 g
  • Kichererbsen (Bruttogew. 800 g), abgespült und im Sieb abgetropft
    1 Dose
  • Limettensaft
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 2260 kJ / 542 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...