Kichererbsencurry
TM31 TM5

Kichererbsencurry

4.4 (973 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Rosinen
  • 50 g Wasser, kochend
  • 30 g gehobelte Mandeln
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 EL Öl
  • 2 TL Curry, mittelscharf
  • 150 g Gemüsefond
  • 400 g Kokosmilch
  • 300 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
  • 1 Prise Zucker
  • ½ TL Salz
  • 400 g Brokkoli, in Röschen (2 cm), Strunk in Scheiben (5 mm)
  • 1 Dose Kichererbsen (Bruttogew. 800 g), abgespült und im Sieb abgetropft
  • 2 TL Limettensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2260 kJ / 542 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten