Apparaten en accessoires
Dhal
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln 70 g halbiert, 100 g in feinen Streifen170 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehe1
-
grüne Chilischoten, frisch1 - 2
-
Ghee oder Butterschmalz3 ½ EL
-
Curry mild1 TL
-
Zimtstange½
-
Kurkuma, gemahlen1 TL
-
Kardamomkapseln4
-
Senfkörner, braun1 TL
-
Babyspinat, frisch300 g
-
Salz1 ½ TL
-
gelbe Linsen, getrocknet250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Gemüsebrühe, flüssig650 g
-
Korianderkörner1 TL
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Koriander abgezupft8 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
1630 kJ /
389 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland