Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1851 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Quinoa mit grünen Bohnen
30min
Graupen, gekocht
35 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Hirse, gekocht
45min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 godz. 20 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Borschtsch vegetarisch
1h 10min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min