Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Cashew-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, ungeröstet
- 20 g Olivenöl
- 100 g Haferdrink
- ½ TL Salz
Linsen-Kartoffel-Puffer
- 1300 g Wasser
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 1 - 2 Prisen Chiliflocken (optioneel)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 50 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Kartoffel, festkochend, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 70 g Apfelmus
- 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 12 Stück
- Calorieën
- 7979 kJ / 1905 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 171 g
- Vetten
- 97 g
- Vezels
- 38.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Quinoa-Köfte mit Salat
1h 30min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Rote-Bete-Burger
3h 25min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h