![Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan) Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4b5a98433748bd946f2f20fb4c70bad/Derivates/af2f52d57126826571ce28382cb69a906b402277.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Veganer Cashew-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, ungeröstet
- 20 g Olivenöl
- 100 g Haferdrink
- ½ TL Salz
Linsen-Kartoffel-Puffer
- 1300 g Wasser
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 1 - 2 Prisen Chiliflocken (optioneel)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 50 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Kartoffel, festkochend, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 70 g Apfelmus
- 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 12 Stück
- Calorieën
- 7979 kJ / 1905 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 171 g
- Vetten
- 97 g
- Vezels
- 38.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Paprika-Tarte
2h
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1 Std.
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30 min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Vegane Linsen-Lasagne
3 Std.
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 Std.
Vegane Lasagne
1h 50min