Apparaten en accessoires
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken300 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser480 g
-
Cashewkern120 g
-
Senf1 TL
-
Salz2 TL
-
weißer Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Hefeflocken4 geh. TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Margarine100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1903 kJ /
454 kcal
Vetten
34 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hin & Veggie!
25 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Parmesanersatz
15min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Vegane-Bällchen-Pasta
1u. 30min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50min
Vegane Mayonnaise
5min
Veganer Eiaufstrich
10min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10min
Vegane Mac and Cheese
1u.
Veganes Wiener Saftgulasch
1u.
Vegane Eierspeise
10min
Vegane Lasagne-Suppe
1u.