Veganes Wiener Saftgulasch

Veganes Wiener Saftgulasch

4.4 523 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Soja-Schnetzel
    120 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rapsöl
    80 g
  • Tomatenmark
    80 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    1 TL
  • Zitronenschale
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Abschmecken
    4 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 976 kJ / 233 kcal
Vetten 16 g
Vezels 5.1 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...