Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Sojagranulat, fein
- 500 g Wasser
- 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 140 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- 80 g Karotten, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- ½ - 1 EL Sambal Oelek, nach Geschmack
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 reife Paradeiser, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Salz zum Abschmecken
- schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Abschmecken
- 480 g Kidneybohnen, aus der Dose (1 große Dose), abgespült
- 100 g Mais, aus der Dose
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soja-Bolognese
40 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Chili con Grünkern
50min
Chili sin Carne
1h
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 godz. 45 min
Tofu-Bolognese
40 Min
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min