Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couscous
- 250 g Couscous
- 300 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
Gemüse
- 125 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- 100 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Curry
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 200 g Feta, zerbröselt
- 30 g Rosinen
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2667 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 13.6 g
Alternatieve recepten
Couscous mit Aprikosen, Haselnüssen und Feta zu Gemüsemix
1 Std. 15 Min
Melonen-Tabouleh
30min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 Std.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1 Std. 15 Min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Bulgur-Auflauf
1h 20 min