Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Quinoa
- 400 - 450 g Brokkoli, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 100 g Fisolen, frisch, in Stücken
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- 20 - 25 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Thymian, Basilikum, Minze), Blättchen abgezupft
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Kürbiskernöl
- ¾ TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
-
1
TL Agavensirup
of 1 TL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Gemüse-Taboulé
1h 45 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Quinoa-Tabouleh
40 min