Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Öl
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 150 g Karotten, in Stiften (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g Lauch, in Ringen (5 mm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1080 g Wasser
- 50 g Miso-Paste
- 250 g Tofu, schnittfest, in Würfeln (1 cm)
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, gemahlen, zum Abschmecken
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (3 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Minestrone goes Asia
20 min
Kokoseintopf
50min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min