Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - ½ TL Chiliflocken
- 200 g Couscous
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 70 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet
- 200 g Brokkoli, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 40 g Olivenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 - 3 Prisen Kreuzkümmel (Cumin)
- 150 g vegane Joghurt-Alternative (z. B. Happy Coco)
- 250 g Gurke, in mundgerechten Stücken
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Pfeffer zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1903 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 Std.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Auberginen-Linsen-Curry
30 Min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 Std.
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 Min
Grünkern-Bowl
1h 10min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55min