Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte (ca. 40 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 3 TL rote Currypaste
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Süßkartoffeln, in Würfeln (ca. 3 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Erdnusscreme
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 200 g Wasser
- 2 EL Sojasauce
- 1 TL Salz
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Grünkohl, in Stücken (ca. 5 mm), siehe Tipp
- Sesam zum Bestreuen
- 1 Limette, in Scheiben (ca. 2 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flotter Kokos-Linsen-Eintopf
25 min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40 Min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 Min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50 Min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Süßkartoffel-Linsen-Kokosnuss-Suppe
30 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 Min