Apparaten en accessoires
Veganes Champignon-Masala
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 Portionen
Ingrediënten
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Reisdrink ungesüßt (siehe Tipp)80 g
-
vegane Margarine50 g
-
Zucker½ TL
-
Salz1 TL
-
Olivenöl1 TL
-
Champignons halbiert300 g
-
Garam Masala1 EL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
Kurkuma, gemahlen¼ TL
-
Koriander gehackt, zum Garnieren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1411 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
1365 kJ /
326 kcal
Vetten
26 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Community Stars
30 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Chili sin Carne
1u.
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Bolognese
50min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1u. 45min
Vegane Albóndigas
45min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Veganes Wiener Saftgulasch
1u.
Veganer Shepherd's Pie
1u. 40min
Tofu-Bolognese
40min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1u. 25min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Veganes "Butter Chicken"
50min