Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
TM6 TM5

Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf

4.1 (1.1K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Knoblauchzehen
  • 100 g Sahne
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 geh. TL Garam Masala
  • 1 TL Curry
  • 1 geh. TL Kreuzkümmel (Cumin)
  • 300 g Rahmspinat, TK, in Pellets, nicht aufgetaut
  • 530 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
  • 250 g Cherry-Tomaten
  • 100 g Feta, grob zerbröselt

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1659 kJ / 396 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
27 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
9 g
Natrium
973 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten