Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2-3 cm)
- ½ TL Zimt
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Bulgur
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL gemischte Kräuter, getrocknet
- 40 g Babyspinat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1641 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 13.4 g
- Natrium
- 629 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Kürbisrisotto
55min
Kürbis-Mandel-Sauce mit Vollkornnudeln
25 min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1h
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 min
Kürbis-Korma
1h