Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Süßkartoffeln, in kleinen Würfeln (1-2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Spaghetti
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Winterpasta
30 min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Kürbis-Mandel-Sauce mit Vollkornnudeln
25 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Kürbis-Mango-Sauce mit Bandnudeln
30 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min