Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Haselnüsse
- 3 EL Kräuter der Provence, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 800 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 15 g Tomatenmark
- 15 g Basilikum, abgezupft
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 248 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 Std. 30 Min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 Min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30 Min