Überbackenes Risotto

Überbackenes Risotto

3.9 484 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    350 g
  • Wasser
    900 g
  • Weißwein, trocken
    80 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 geh. TL
  • Rucola grob zerzupft
    40 g
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    80 g
  • Zucchini in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Aubergine in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Pinienkerne
    25 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 712 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2301 kJ / 550 kcal
Vetten 17 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 80 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...