![Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4140a376349006214abe6aac0f57ef2b/Derivates/6b73a407ad20fe5ac9db3849354517aa0ca6ad31.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (siehe Tipp)
- ¾ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 150 g Feta, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 200 g Quark, 20% Fett
- 100 g Schmand
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 796 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 min
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1h 15 min
Süßkartoffelpizza
1 godz. 10 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45 min
Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip
1 godz. 10 min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45 min
Gefüllte Spinattortillas
1 godz.
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 dk
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 min