Apparaten en accessoires
Vegane Bolognese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
Veganer Käseersatz
-
Cashewkern85 g
-
Hefeflocken15 g
-
Salz½ TL
-
Knoblauchpulver2 Prisen
Sauce und Fertigstellung
-
Kidneybohnen abgetropft255 g
-
Olivenöl20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Sellerie in Stücken (3 cm)100 g
-
Möhren in Stücken (3 cm)150 g
-
Zwiebel geachtelt50 g
-
Weißwein, trocken (vegan)100 g
-
stückige Tomaten400 g
-
Tomatenmark50 g
-
Salz1 ½ TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet, gehackt1 TL
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Pfeffer½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1373 kJ /
328 kcal
Vetten
15 g
Vezels
10.3 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chili sin Carne
1u.
Vegetarisches Chili
3u. 30min
Vegane Mac and Cheese
1u.
Veganer Nudelsalat
35min
Vegane Linsen-Lasagne
3u.
Veganes Champignon-Masala
25min
Soja-Bolognese
40min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Grünkern Bolognese
1u.
Tofu-Bolognese
40min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1u. 25min
Vegane Lasagne
1u. 50min