Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolognese-Sauce
- 150 g Soja Schnetzel, fein
- 450 g Wasser, heiß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 100 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, vegan
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 550 g Haferdrink
- 40 g vegane Margarine (z. B. Alsan®), in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl
- 10 g Hefeflocken (optioneel)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lasagneplatten, vegan, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- 120 g geriebene Käse-Alternative, vegan
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2449 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Vegane Bolognese
50 min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.