Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolognese-Sauce
- 150 g Soja Schnetzel, fein
- 450 g Wasser, heiß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 100 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, vegan
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 550 g Haferdrink
- 40 g vegane Margarine (z. B. Alsan®), in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl
- 10 g Hefeflocken (optioneel)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lasagneplatten, vegan, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- 120 g geriebene Käse-Alternative, vegan
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2449 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 Min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1h 10 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Veganes Wiener Saftgulasch
1h
Veganer Shepherd's Pie
1h 40 min
Vegane Lasagne-Suppe
1h