Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porreestange, in Ringen (5 mm)
- 800 g Wasser
- 50 g Buchweizen
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 693 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 650 mg
Alternatieve recepten
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Erfrischender Bohneneintopf
25 min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Schnelle Linsen-Apfel-Suppe
30 min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min