Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce

Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce

4.5 325 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Curry
    3 TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    530 g
  • Blumenkohl ganz (ca. 1000 g)
    1
  • Joghurt, 1,5% Fett
    100 g
  • Tahin
    80 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Ahornsirup
    20 g
  • Rauchmandeln grob gehackt
    50 g
  • Zitrone (optioneel) in Spalten
    1
  • Koriander abgezupft
    5 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 960 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1326 kJ / 317 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...