Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 TL Curry
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 530 g Wasser
- 1 Blumenkohl, ganz (ca. 1000 g)
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 80 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Ahornsirup
- 50 g Rauchmandeln, grob gehackt
- 1 Zitrone, in Spalten
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 960 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Taboulé
40min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1h
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Hummus-Platte Greek Style
25 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min