Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
TM6 TM5

Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce

4.5 (240 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
  • 3 TL Curry
  • 1 TL Paprika rosenscharf
  • 2 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 530 g Wasser
  • 1 Blumenkohl, ganz (ca. 1000 g)
  • 100 g Joghurt, 1,5% Fett
  • 80 g Tahin
  • 20 g Zitronensaft
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 20 g Ahornsirup
  • 50 g Rauchmandeln, grob gehackt
  • 1 Zitrone, in Spalten
  • 5 Stängel Koriander, abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1326 kJ / 317 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
25 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
6.5 g
Natrium
960 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten