Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten
- Olivenöl zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Pinienkerne
- 10 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Wasser
- 15 g Zitronensaft
- 40 g Tahin
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 godz. 20 min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 Min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 godz. 20 min