Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 Stängel Petersilie, abgezupft
- 25 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 160 g Bulgur
- 5 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 2 EL Honig
- 5 EL Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 200 g Aprikosen, in Spalten (1 cm breit)
- 150 g Römersalat, in Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1363 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Tabouleh
15min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Gazpacho Andalusia
40 min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h