Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Porree, in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- 200 g Speckwürfel
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Beluga Linsen, getrocknet
- 470 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
- 200 g Champignons, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2470 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Sauce alla Puttanesca
25min