
Apparaten en accessoires
Maronenrisotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Maronen, gegart, geschält200 g
-
Schalotte1
-
Butter in Stücken40 g
-
Walnussöl10 g
-
Risottoreis320 g
-
Weißwein, trocken60 g
-
Wasser820 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
574 kcal /
2405 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
82 g
Vezels
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland